YANG UNIQUE

Yang Unik Emang Syiokkk!!

Patung Kesuburan Yang Menghamilkan 2000 WanitaDi Orlando,pasangan yang sangat menginginkan keturunan boleh datang ke Muzium Ripley’s Believe It or Not di Pantai Myrtle,South Carolina,Amerika Syarikat(AS). Muzium ini mempamerkan sepasang patung kesuburan yang didatangkan dari Pantai Gading, Afrika Barat,selama sebulan mulai 1 Mac.

Lagenda Patung Kesuburan ini bermula pada 1995.Pemilik Muzium Ripley membeli sepasang totem kayu setinggi 1,5 meter ini untuk menghiasi pejabat pusat mereka di Orlando,Florida.Patung-patung ini dibeli dari suku Baule di Pantai Gading dengan harga keduanya (patung) US$ 1.000.

Pada tahun pertama patung-patung ini dipamerkan,lapan dari 20 staf PEJABAT Ripley memperolehi anak.Staf perempuan Ripley, Kimberly Martin, juga segera hamil padahal dia rajin makan pil KB

Seorang perempuan petugas Airborne Express yang secara rutin menyentuh patung itu ketika menghantarnya untuk Ripley’s Entertainment Inc., juga hamil.

Misteri patung ini pernah ditayangkan di television CNN, Good Morning America!, Unsolved Mysteries (empat kali tayang ulang), Primer Impacto di Spanyol, dan sejumlah besar program-program television tempatan.

Patung-patung ini telah dipamerkan di banyak negara di seluruh dunia.Menurut Ripley, lebih dari 2.000 perempuan hamil setelah menyentuh patung itu.


http://orbit-unik.blogspot.com/2011/03/patung-kesuburan-yang-menghamili-2000.html
0 Komentar untuk "Patung Kesuburan Yang Menghamilkan 2000 Wanita"

terima kasih atas komen anda...

 
Copyright © 2014 YANG UNIQUE - All Rights Reserved
Template By Catatan Info