Anjing Melahirkan Bayi Manusia!

Entah la apa sebab benda ini terjadi.Ada kemungkinan juga,si anjing telah 'disetubuhi' oleh manusia,dan sperma manusia tadi kemudian bercampur dengan sel telur si anjing betina itu.Dalam dunia psikologi,memang ada orang yang punya kelainan sexual, suka menyetubuhi binatang.

Mari lihat foto dibawah.Mungkin anda ada pendapat tersendiri mengenai 'anjing melahirkan bayi manusia :)

Editor

Written by Admin | Penafian

Hai Readers, Laman Perkongsian ini adalah salah satu laman sesawang yang berkongsi kepada pengunjung dengan pelbagai cerita atau sejarah lama serta isu-isu semasa seperti sukan, hiburan, review dan diselitkan juga beberapa tutorial blog untuk panduan bersama. Setiap informasi yang di kongsikan sekiranya entri adalah "copy dan paste" akan diberi credit kepada Blog Utama. Jika ada sebarang masalah, cadangan atau komen boleh email kan kepada Team Yang Unique. (pihak kami tidak akan bertanggungjawab diatas segala komen yang diberikan oleh pembaca di dalam setiap artikel yang dikongsikan) Terima kasih.

11 comments:

  1. pada pendapatan sy.itu sebenar nye anjing.masa dalam uterus,ada lah tu terjadi pape tu huhu.sekali imbas,'nampak' macam manusia.tapi bila tengok dua kali,kompom anjing >_<


    cer suruh orang check chromosomes number baby tu.cer suruh.cer suruh.

    ReplyDelete
  2. waaa...amazing ni..hahahhahahha

    ReplyDelete
  3. huhuhu..hanya Allah jerw yg tahu disebalik kejadian ne

    ReplyDelete
  4. ya ALLAH~
    macam2 sekarang nie~

    ReplyDelete
  5. beneran? ngeri kalo bener. ini adalah kuasa Tuhan Gan,

    ReplyDelete
  6. unik..ada-ada ajj

    ReplyDelete
  7. goblok amat..gen nya beda kali

    ReplyDelete

terima kasih atas komen anda...