Aksi seks anak kecil di jalanan!

 • at Tuesday, January 25, 2011 -
 • 7 komen
Artikel ini agak lucah.Jadi saya bagi AMARAN kepada adik adik yang bawah 18tahun untuk tidak melihat foto realiti di bawah ini ,

Apa yang mereka hendak lakukan?mari lihat gambar dibawah,MasyaAllah! kecil kecil lagi sudah begini,dah besar nak jadi apa ya?Apa akan terjadi kalau di negera ini anak anak kecil jadi sebegini rupa?

Editor

Written by Admin | Penafian

Hai Readers, Laman Perkongsian ini adalah salah satu laman sesawang yang berkongsi kepada pengunjung dengan pelbagai cerita atau sejarah lama serta isu-isu semasa seperti sukan, hiburan, review dan diselitkan juga beberapa tutorial blog untuk panduan bersama. Setiap informasi yang di kongsikan sekiranya entri adalah "copy dan paste" akan diberi credit kepada Blog Utama. Jika ada sebarang masalah, cadangan atau komen boleh email kan kepada Team Yang Unique. (pihak kami tidak akan bertanggungjawab diatas segala komen yang diberikan oleh pembaca di dalam setiap artikel yang dikongsikan) Terima kasih.

7 comments:

 1. huhu..budak2 skg pun dah tahu pe itu "seks"

  ReplyDelete
 2. Wah.. Mengerikan sekali ya mba ? Masih kecil sudah rusak moralnya.. Turut prihatin deh mudah2an tidak ada lagi kejadian seperti ini lagi.

  ReplyDelete
 3. Ya Ampun, udah masih kecil, sama sama cowok pula

  ReplyDelete
 4. wah turunan tuh

  ReplyDelete

terima kasih atas komen anda...