Pernikahan Dengan Cara Telanjang Kian Diminati

  • at Monday, March 21, 2011 -
  • 5 komen


Baru-baru ini dua orang pasangan pengantin Pink Ivy dan Graham Winston Peters 44 tahun.melangsungkan pernikahan dengan mengambil tema "ADAM & HAWA" di Negara Inggris.

Pasangan Pengantin dan tetamu telanjang semuanya,beberapa upacara pernikahan telanjang diadakan di Inggris dengan menggunakan kostum Hawa dan Adam.Bagi anda yang hadir tentunya sangat aneh jika tidak telanjang saat mengikuti upacara pernikahan telanjang bugil ini kerana tetamu yang hadir diharuskan telanjang,jadi kalau tidak telanjang dianggap Aneh!

Pink Ivy 30 tahun pengantin wanita dan pengantin lelaki Graham-Winston Peters, 44, nampaknya ingin berjimat,tidak perlu membeli gaun pengantin mewah,indah seperti pasangan lain.Mereka menikah dalam upacara telanjang,dan fotografi pernikahan dalam keadaannya seperti Adam dan Hawa.

ada yang mahu hadir? :P

Editor

Written by Admin | Penafian

Hai Readers, Laman Perkongsian ini adalah salah satu laman sesawang yang berkongsi kepada pengunjung dengan pelbagai cerita atau sejarah lama serta isu-isu semasa seperti sukan, hiburan, review dan diselitkan juga beberapa tutorial blog untuk panduan bersama. Setiap informasi yang di kongsikan sekiranya entri adalah "copy dan paste" akan diberi credit kepada Blog Utama. Jika ada sebarang masalah, cadangan atau komen boleh email kan kepada Team Yang Unique. (pihak kami tidak akan bertanggungjawab diatas segala komen yang diberikan oleh pembaca di dalam setiap artikel yang dikongsikan) Terima kasih.

5 comments:

  1. wahhhhh, bahaya tuh..... telur puyuh + Pisang Rajanye bisa dimakan kucing...he...he..he..he

    ReplyDelete
  2. barat emang gilaaaa

    ReplyDelete

terima kasih atas komen anda...