Gambar yang Menipu Mata Manusia

  • at Saturday, March 05, 2011 -
  • 6 komen
Haa...Apa pendapat anda tentang gambar ini?



Gambar di atas ini adalah gambar asli yang menggambarkan keadaan nyata seperti apa ditunjukkan diatas ! Jika kita perhatikan lebih teliti gambar di atas, bagaimana boleh beberapa orang berjalan di tembok ? Pelik! Apa rahsianya? hihi
ingin tahu ?sila lihat gambar dibawah.



Ternyata kedudukkan sebenarnya dari “gambar tadi” adalah seperti gambar di atas ini. “gambar” pertama sebenarnya dari foto di atas tetapi kedudukkannya diputar 90 darjah searah jarum jam ! Menipu kan?Jangan percaya bulat2..Hehehe…

Editor

Written by Admin | Penafian

Hai Readers, Laman Perkongsian ini adalah salah satu laman sesawang yang berkongsi kepada pengunjung dengan pelbagai cerita atau sejarah lama serta isu-isu semasa seperti sukan, hiburan, review dan diselitkan juga beberapa tutorial blog untuk panduan bersama. Setiap informasi yang di kongsikan sekiranya entri adalah "copy dan paste" akan diberi credit kepada Blog Utama. Jika ada sebarang masalah, cadangan atau komen boleh email kan kepada Team Yang Unique. (pihak kami tidak akan bertanggungjawab diatas segala komen yang diberikan oleh pembaca di dalam setiap artikel yang dikongsikan) Terima kasih.

6 comments:

  1. hahhaa..duduk pon xrapat =P

    ReplyDelete
  2. tu laa! sapa soh caya sangat dgn mata.. hehe.. boleh ke mcm tu?

    ReplyDelete
  3. dah kena kencing kat sni...haaaaa

    ReplyDelete
  4. xpcaya pn, knp perlu baca paper nk duduk bsandar dinding. knp tak berdiri duduk kat tembok yg paling rendah tu? dah tau sgt menipu cam dlm bukut teks

    ReplyDelete

terima kasih atas komen anda...