Vicky Vette (bintang porno ) Hina Malaysia!

  • at Sunday, December 26, 2010 -
  • 6 komen



Vicky Vette bintang porno asal Norwegia benar – benar menyokong Indonesia menjelang final Piala AFF 2010 menentang Malaysia.Ini dibuktikan dengan ucapan yang dilontarkan di akaun Twitter bintang panas tersebut.

Melalui akaun rasmi Twitter-nya,selain mengucapkan selamat hari raya Natal,si seksi ini membuat pernyataan bernada penghinaan pada skuad asuhan K. Rajagopal.


“Selamat hari Natal Indonesia, semoga kamu boleh tendang para pemain Malaysia di Piala AFF,” tulisnya pada Sabtu 25/12/2010.

Seperti diketahui pertandingan pertama final Piala AFF 2010 Indonesia vs Malaysia akan berlangsung hari ini,26 Desember 2010.pertandingan ini akan berlangsung di Stadium Bukit Jalil Malaysia selaku tuan rumah.

Editor

Written by Admin | Penafian

Hai Readers, Laman Perkongsian ini adalah salah satu laman sesawang yang berkongsi kepada pengunjung dengan pelbagai cerita atau sejarah lama serta isu-isu semasa seperti sukan, hiburan, review dan diselitkan juga beberapa tutorial blog untuk panduan bersama. Setiap informasi yang di kongsikan sekiranya entri adalah "copy dan paste" akan diberi credit kepada Blog Utama. Jika ada sebarang masalah, cadangan atau komen boleh email kan kepada Team Yang Unique. (pihak kami tidak akan bertanggungjawab diatas segala komen yang diberikan oleh pembaca di dalam setiap artikel yang dikongsikan) Terima kasih.

6 comments:

  1. pelakon yg minati tu vicky vette hahahha

    ReplyDelete
  2. eleh, dah kalah dah pun.. padan muka.. hehe

    ReplyDelete
  3. hate this woman. Apa hak dia merendah2 kan kebolehan pasukan msia? Doa utk pasukan msia bjaya mnentang indo mlm ni :)

    ReplyDelete
  4. semoga malaysia menang piala suzuki tahun ini ekekee

    ReplyDelete
  5. uihh pic ni sexy hihi =P
    pape org nak kate saya tetap sokong pasukan malysia!
    tanpa kita siapa lg nk sokong kan,

    ReplyDelete

terima kasih atas komen anda...