YANG UNIQUE

Yang Unik Emang Syiokkk!!

Tips berkesan hilangkan tension dari cikgu shida


(gambar dari google)


Semalam yanie berkesempatan ber'ym dengan cikgu shida,jadi kesempatan tuh gunalah sebaik mungkin..betul tak?kuikui.Anda semua dah tahu kan punca sebenar cikgu shida berkelakuan agak kurang sopan sudah pun terbongkar,kalau ada yang tak tahu lagi boleh la usyar dekat sini punca sebenar cikgu shida jadi begitu|pengumuman dari cikgu shida...

la ni yanie bukan nak cakap pasal punca dia jadi macam tu tapi nak kongsi sedikit tips berkesan hilangkan tension.tips ni bukan sebarang orang bagi,cikgu shida yang bagi tuh..kekeke...ambil pen dan kertas cepat2 salin ye :P









hahaa..korang ikutla step by step video dekat atas tuh..insyaallah tahap ketension korang akan hilang dengan sendiri kuikuiii.oklah tuh je tips yang dapat yanie kongsi..hikhik..selamat mencuba~~

@yanie j: aku sebenarnya yang tension,brukban slow bebeno..aduh! tnsion tol.silap silap aku yang ikut tips dekat atas ni haaa..grrrrrrrr
15 Komentar untuk "Tips berkesan hilangkan tension dari cikgu shida"

Aida@kn3..hahaa..trylah :P

I used to watch her during my upside down in life.. hahahahahaha
agree la dgn yanie!!!!

adik kim salam..kat cikgu shida tu ekeke :P

kak shida@ insyaallh..mlm ni nk ym dgn ckgu shida.kuikui

ksian lak kt cikgu shida tu, huhu ;)

@emiey: skali2 tgk vdeo ckgu shida ley gk ilangkn tnsion :P

waa mcm mane akk bleh ym dgn die?

cikgu shida memang terbaik laa..
kesian dia sebab laki jadi camtu..
sob3..!!

sama la internet low nak mampos.nak bw pon x boleh lsung..

gula@ tula psl..myb tu cr die,tp kdg tgk die cm over lak kuikui

twinkle@ ek..cye ke yanie ym dgn die?hahaaa :P

akk suker cikgu syida ...haha

lain bentuk blog yanie ni...

cikgu shida ni, happy punya cikgu...suka.suka kat dia, anak murid mesti ceria punya..

terima kasih atas komen anda...

 
Copyright © 2014 YANG UNIQUE - All Rights Reserved
Template By Catatan Info