YANG UNIQUE

Yang Unik Emang Syiokkk!!

Selepas gosip dengan mantan permaisuri,uncle seekers pula digosipkan dengan Jee (Fauziah Latif)


(gambar dari google)



[hahaha* gelak jahat]tak sangka la pula uncle seekers rupanya ramai peminat,selepas kecoh hubungannya dengan mantan permaisuri kini timbul pula gosip beliau dengan penyanyi cantik jelita Fauziah Latif.Gosip ni timbul apabila sekeping gambar yang memperlihatkan kemesraan antara Uncle dan Jee didalam blog Uncle sampai ramai yang bertanya.apakah Uncle ni sememangnya suka mencari publisiti murahan?


Pada pendapat yanie mungkin Uncle sengaja nak cari publisiti untuk menarik orang menonton rancangan beliau..ala ingat lagi tak rancangan seekers?yang menyelongkar alam misteri tuh.lama dah rancangan tuh "di berhentikan siarannya" mungkin tu salah satu caranya menarik penonton [**amboi amboi yanie pandai ek ko buat spesikulasi..kejam sungguh] tapi masalahnya ada lagi ke rancangan tu?hahaha..tuh semua gosip..empunya diri je tahu.
10 Komentar untuk "Selepas gosip dengan mantan permaisuri,uncle seekers pula digosipkan dengan Jee (Fauziah Latif)"

KALO KO BC BLOG DIE....DIE KATE JEE TU BAKAL ADIK IPAR DIE....MAKNENYE SAYANG DIE TU KAKAK JEE....

nadey@ kan aku da ckp,nme pn gosip..empunya diri je tau.mgkin uncle da btlkn pe yg xbtl.hikhik

xabis2 cite nih..nek meluat tgk uncle nih hmm.. :\

aku tak paham la ngan uncle nieh..iskk tak mau paham lah..hehe biarkan dia meroyan sorang2

dia nak bg blog dia hot...

shida@ kaka mluat?hakhak..

emiey@ hot ka die?tak kot..uwaaaa

miza@ hikhik..tah la wak,huhu

ntah paper jer uncle tu..

terima kasih atas komen anda...

 
Copyright © 2014 YANG UNIQUE - All Rights Reserved
Template By Catatan Info