YANG UNIQUE

Yang Unik Emang Syiokkk!!

Justin Bieber nak keluarkan komik pulak


(Gambar dari Google)

Siapa yang tak kenal dengan Justin Bieber yang famous amos.Baru baru ni pun "si Biebir" ni dapat views tertinggi dekat youtube, lepas kejayaannya tu muncul la pulak komik Justin Bieber berjudul Fame: Justin Bieber.

Yanie pun tak tahu apa yang menarik sangat " si Biebir" sampai dikatakan kepopuleran nya dapat mengalahkan tokoh komik superhero Spider-Man atau Batman [hahaha] lepastu siap nak buat komik dalam versi novel berjudul Fame: Justin Bieber The Graphic Novel pada tahun depan.Wahwahhh..sampai gitu sekali ek.

Novel tersebut akan ditulis Tara Broeckel Ooten.Nampaknyaa depa ni bersungguh sungguh nak buat novel untuk Justin Bieber.Isi kandungan novel tersebut bercerita tentang perjalanan Bieber dari masa kecilnya hingga menjadi bintang popular.Layan kan jela eh.Pada peminat Justin Biebir cepat cepat la dapatkan komik versi novel Justin Biebir tahun depan,tu pun kalau ada jual dekat Malaysia [hikhik]

p/s: Lebih baik minat Maher zain [senyum]
9 Komentar untuk "Justin Bieber nak keluarkan komik pulak"

encik bieber ni name die cpt betol naek., xpaham betol huh

lg dier mmg best...x sangka leh terminat dak kecik..hehehe

ekekekeke.habis lah.pemes

eh mesti best ni komik sebab perjalanan hidup dari kecik sampai jadi bintang.. hehe

btw sy tak minat lah justin.. just suka lagu je.. hehehe

suka lagu dia je tpi tk minat sama dia. hahaha.

tak minat justin bieber ! hahaha :D

terima kasih atas komen anda...

 
Copyright © 2014 YANG UNIQUE - All Rights Reserved
Template By Catatan Info