[ Photo] Alat Untuk Mancungkan Hidung

  • at Friday, February 18, 2011 -
  • 0 komen

Khabar baik untuk anda yang mempunyai hidung yang tak berapa nak mancung kerana ada cara yang lebih murah untuk memancungkan hidung,tak usah buat pembedahan plastik smata mata nak mancungkan hidung..huhu..

Kini ada alat terbaru yang dipanggil Beauty Lift High Nose.Beauty Lift High Nose adalah sebuah alat yang katanya boleh membuat hidung anda menjadi mancung dengan bantuan tambahan berupa alat getar (vibrator) di dalamnya.

Tidak ada keterangan seberapa mancung hidung anda tetapi dengan harga US$ 83 anda dapat memiliki hidung yang mancung seperti yang diimpikan :Psumber :http://www.apabae.co.cc/2011/02/ini-dia-alat-untuk-membuat-hidung-lebih.html

Editor

Written by Admin | Penafian

Hai Readers, Laman Perkongsian ini adalah salah satu laman sesawang yang berkongsi kepada pengunjung dengan pelbagai cerita atau sejarah lama serta isu-isu semasa seperti sukan, hiburan, review dan diselitkan juga beberapa tutorial blog untuk panduan bersama. Setiap informasi yang di kongsikan sekiranya entri adalah "copy dan paste" akan diberi credit kepada Blog Utama. Jika ada sebarang masalah, cadangan atau komen boleh email kan kepada Team Yang Unique. (pihak kami tidak akan bertanggungjawab diatas segala komen yang diberikan oleh pembaca di dalam setiap artikel yang dikongsikan) Terima kasih.

0 komen:

terima kasih atas komen anda...