YANG UNIQUE

Yang Unik Emang Syiokkk!!

Yoga Bayi,Seorang Ibu Melempar dan Memutar-mutar Bayinya di UdaraSebuah rakaman video yang menggambarkan seorang wanita memutar-mutarkan bayinya di udara kini menjadi perbualan hangat di internet.Lena Fokina wanita yang berusia 50 tahun itu, berpendapat bahawa adegan bahaya yang tampak pada gambar ‘bayi yoga’ itu BAIK untuk anak-anak.Fokina mengatakan bahawa ‘yoga bayi’ dapat membantu anak-anak berkembang.‘Yoga bayi’ membantu anak lebih cepat membaca, menyanyi, bercakap dan berenang.

Gambar video tersebut kemungkinan diambil di Mesir di mana Fokina tinggal.Namun demikian lokasi kejadian telah dicatat di Ukraina tetapi video berkenaan telah dihapus kerana kandungannya terlalu sadis untuk di pertonton.
Namun,ada yang mendakwa video tersebut adalah palsu! Fokina menggunakan anak patung bayi ketika melempar dan memutar-mutar bayi tersebut di udara. Ketika melakukan gerakan yoga yang aslinya baru Fokina menggunakan bayi yang aslinya.Jika video itu asli,sudah tentu bayi tersebut sudah luka parah.

Sumber:http://melorot.blogspot.com/2011/01/yoga-bayi-seorang-ibu-melempar-dan.html
2 Komentar untuk "Yoga Bayi,Seorang Ibu Melempar dan Memutar-mutar Bayinya di Udara"

ya Allah nk lahirkan gila ssh,bahaya kottt......

menakutkan betul lah dia orang ni.. nasib baik patung je.. hehehe

terima kasih atas komen anda...

 
Copyright © 2014 YANG UNIQUE - All Rights Reserved
Template By Catatan Info