YANG UNIQUE

Yang Unik Emang Syiokkk!!

Negara Mana yang Toiletnya Terburuk?Terkotor?


(Toilet yang kotor dan berbau,membuat orang awam/pelancong buang air menjadi tak selesa.)


Penulis pariwisata Doug Lansky mendatakan negara-negara yang memiliki toilet terburuk dan terkotor.Setiap tahun sudah menjadi kebiasaannya membuat survey dengan mewawancarai 3.400 orang dari 99 negara.

Nak tahu negara mana menduduki tempat pertama?

1)China dengan 14,7%.
2)India berada di tempat kedua dengan 12,7%
3)Prancis di tempat ketiga dengan 6,3%.

Tiga negara ini tak berubah kedudukkannya sejak survey terakhir.

4)Mexico dengan 4,8%
5)Afghanistan sejajar dengan Italia, pada 4,3%.
6)Mesir dengan 2,9%
7)Yunani 2,3%
8)Thailand 1,9%

Sementara itu Malaysia harus berbangga kerana tidak termasuk dalam senarai diatas.
8 Komentar untuk "Negara Mana yang Toiletnya Terburuk?Terkotor?"

huhuhu tak larat nak tgk sambil makan... heheheh biar betul toilet dia orang mcmtu... tak pernah cuci ke hape..

kat malaysia pun banyak gak tandas-tandas awam yg menggelikan

hahaha harapnya kebersihan ni kena jaga la kan, ekekee

Malaysia pun tak lama lg leh join da club

@HAZWAN17
ada mmg ada tp xsteruk tandas kt negara luar sana :P

terima kasih atas komen anda...

 
Copyright © 2014 YANG UNIQUE - All Rights Reserved
Template By Catatan Info