YANG UNIQUE

Yang Unik Emang Syiokkk!!

How I Meet Incik Apex : Part 5 tak dapat disambungkan? setuju! kisah kisah cinta janganla digembar gemburkan


(nek yanie pinjam gambar depa berdua ye)


Setuju sangat How I Meet Incik Apex : Part 5 tak dapat disambungkan.Alasan Elia atas atas sebab privaci,bagusla dik oii kisah kisah cinta jangan digembar gemburkan, lagi lagi Khairul Fahmi sudah dikenali ramai.

Kesian juga dengan Elia tak pasal pasal kena tempias populariti kekasihnya (Khairul Fahmi),siap buat Fan Page meluat dengan c Elia.Sabar jela,itula dugaan bila dah berkasih dengan orang popular ni,nak taknak kena tahan mental dan fizikal [wah pandai lak aku bagi nasihat ye,cecehhhhh]


Doakan yang terbaik untuk mereka ya.Kes meluat2 ni sama juga dengan kategori jeles [hahaha] depa jeles kot dengan korang,haish jangan ambil pusing la ye.Kalau dah CINTA,Nora Danish pun c Apex tu tak pandang [hikhik]

**Gambar diambil dari blog Jejariruncing
4 Komentar untuk "How I Meet Incik Apex : Part 5 tak dapat disambungkan? setuju! kisah kisah cinta janganla digembar gemburkan"

xsgka kn yanie sampai cmtuh skali hmmm..

haha da eh mcm tuh..erm orang kalau dah jeles...

lebih bagus begitu. bnyk ht yg perlu dijaga terutamanya ht org tua.
lg pun.. belum sah lg. kang huha sana huha sini.. kandas tgh jln....

sane sini citer pasal diowang ni kan. payah bile da jd public figure neh

terima kasih atas komen anda...

 
Copyright © 2014 YANG UNIQUE - All Rights Reserved
Template By Catatan Info