YANG UNIQUE

Yang Unik Emang Syiokkk!!

Bintang Porno Mati gara2 gagal pembedahan payudara


Carolin Ebert

Berlin,Bintang porno asal Jerman Sexy Cora telah meninggal dunia pada usia ke 23tahun setelah menderita komplikasi saat operasi payudaranya gagal.

Gadis seksi berambut perang yang memiliki nama asli Carolin Ebert itu tengah menjalani pembedahan untuk memperbesarkan ukuran dadanya di Klinik Alster di Hamburg Jerman, sejak awal bulan ini.Tetapi Cora mengalami serangan jantung selama pembedahan dan jatuh koma hampir sembilan hari lebih hingga meninggal,Khamis (20/1) lalu.

Kini,dua doktor yang bertanggungjawab atas pembedahan payudara Cora ditangkap oleh pihak polis dan akan menghadapi tuduhan membunuh akibat kelalaian.Sebelumnya,Cora sempat menjadi sorotan media pada tahun 2009 ketika dia dirawat di sebuah hospital setelah mencuba mencipta rekod dunia dengan melakukan oral seks selama 24 jam. Namun,dia gagal hanya berhasil melayani 75 dari 200 lelaki.
4 Komentar untuk "Bintang Porno Mati gara2 gagal pembedahan payudara"

entah pape kot.hidup tanpa agama..mcm2 benda budush nak buat.tak kutuk carolin,kutuk dosa dia je huhu

cantik org nye..
[kalau tak cantik, takkan jadi bintang kot]
hihi..

Yang besar nak kecik, yang kecik nak besar. Hahaha~

haha...tak cukup besarlah tu,kan dah mati..

terima kasih atas komen anda...

 
Copyright © 2014 YANG UNIQUE - All Rights Reserved
Template By Catatan Info