YANG UNIQUE

Yang Unik Emang Syiokkk!!

Anaconda dari Kalimantan

Anaconda?selalu nonton dekat tv je,tak pernah terfikir pun anaconda ni wujud macam dekat cerita filem tu [huhuhu]

Di sini saya ingin share satu artikel yang saya jumpa di blog saudara Belintong Store Site,artikel dia dalam bahasa Indonesia.Mahu baca artikel original sila klik sini ya Belintong Store Site



besar gila! ular@ anaconda ini di temui di Kalimantan,celah mana Kalimantan tu tak dapat dipastikan




Ini pulak,ular yang di temui di daerah mining



psssttt: Gambar 1st tu macam tak real pulak kan?kenapa lelaki (berbaju pink) rileks semacam je?
1 Komentar untuk "Anaconda dari Kalimantan"

ngeri aq ngeliatnya! but nice info nih sipsip sip sip

terima kasih atas komen anda...

 
Copyright © 2014 YANG UNIQUE - All Rights Reserved
Template By Catatan Info