YANG UNIQUE

Yang Unik Emang Syiokkk!!

Kembar Justin Bieber,Popular di Internet


(Jamie Laou -Kembar Justin Bieber)


Sama ke muka Jamie Laou dengan C Bieber?haa ni lah kembar Justin Bieber yang sedang heboh diperkatakan di Internet.

Remaja yang berusia 17tahun ini berasal dari Sydney Australia jadi terkenal di dunia internet.Kononnya muka mirip artis Hollywood Justin Bieber.Jamie Laou berhasil mengumpulkan 50 ribu pengikut Twitter.Banyak tak banyak la kan [huhuhu]

Jamie Laou ni popular pun sebab buat pertunjukan perdana di internet via webcam kemudian terus popular di Internet dan (You Tube).



Justin Bieber look-a-like Jamie Laou on twitcam LIVE STREAM
11 Komentar untuk "Kembar Justin Bieber,Popular di Internet"

dier lagi hensem dari justin bieber...huhuhu

kalo tgk dr menara klcc lagi same...hahaha

buat pertunjukan je terus popular,,
kalau camtu saya nak test buat gak la,,
muka saya ni pon ade iras2 mat sabu skit,, heheh

Perempuan Baju Ketat

haahaha...
bole la sme skit...

kureng sikit pasal JB ni...

Lepas ni Jai pulak la nak buat.. Agak2 femes jugak x? Buat super impoase..he3

terima kasih atas komen anda...

 
Copyright © 2014 YANG UNIQUE - All Rights Reserved
Template By Catatan Info