Sejadah bercorakkan muka babi

  • at Tuesday, November 23, 2010 -
  • 17 komen

Gambar dari Mymetro



Niat seorang anak saudara mengerjakan solat terbantut sejurus mendapati sejadah yang dibelinya bercorak dan mirip muka dan kepala babi.Sejadah tersebut dibeli dari sebuah kedai yang menjual secara lelong iaitu tiga helai RM10 enam bulan lalu.


Anda dinasihati supaya memeriksa sebelum membelinya,almaklum lah harga pun murah dijual pula secara lelong.Bewaspada lah..."

Isu yang menyentuh sensitiviti umat Islam sesuatu yang ‘panas’ dan perlu dielakkan sebaik mungkin demi kepentingan bersama kerana ia membabitkan kesucian dan maruah masyarakat Islam sama ada corak berkenaan sengaja dilakukan atau sebaliknya.Sama sama lah kita menyelamatkan akidah kita dan umat yang lain...


Ikuti berita penuh di Mymetro

Editor

Written by Admin | Penafian

Hai Readers, Laman Perkongsian ini adalah salah satu laman sesawang yang berkongsi kepada pengunjung dengan pelbagai cerita atau sejarah lama serta isu-isu semasa seperti sukan, hiburan, review dan diselitkan juga beberapa tutorial blog untuk panduan bersama. Setiap informasi yang di kongsikan sekiranya entri adalah "copy dan paste" akan diberi credit kepada Blog Utama. Jika ada sebarang masalah, cadangan atau komen boleh email kan kepada Team Yang Unique. (pihak kami tidak akan bertanggungjawab diatas segala komen yang diberikan oleh pembaca di dalam setiap artikel yang dikongsikan) Terima kasih.

17 comments:

  1. huh . nseb baik sedar awl . kdg2 ssh gk nk cam corak kt sjadah sb trlalu abstract . huhu , tp lps ni diba sure wspada ! cehh :)

    ReplyDelete
  2. erm.
    mmg kene hati2 nak beli apa2 pon :0

    ReplyDelete
  3. astaghfirullahalazim.. T______T mcm2 cara diorang guna nak kenakan kita semua.. T______T perlu lebih hati2 lepas ni..

    ReplyDelete
  4. macam2 cara nak menjatuhkan islam pd dunia sekarang ni ye hurmmmm

    ReplyDelete
  5. ish3.. arit patung budha, skrg babi pulak,... beware la semua..

    ReplyDelete
  6. diba@ brg mura2 slalu cmtu,kena cek dlu lg2 lelong..huhu

    ReplyDelete
  7. queen @ huhu..mcm2 la skunk ni

    ReplyDelete
  8. mungkin kelihatan macam tuh jer kot..mana tau corak yg kebetulan.

    ReplyDelete
  9. qaseh@ tula...kdg2 kita ta pasan..jd kena bhati2 la ;/

    ReplyDelete
  10. qaseh@ tula...kdg2 kita ta pasan..jd kena bhati2 la ;/

    ReplyDelete
  11. AhmadJo@ apa nk jd skunk ni...iskk..mcm2 le

    ReplyDelete
  12. biskot@ ntah la awak..huhu

    ReplyDelete
  13. aik..ni pon ngah bce paper sal bnder nih hehe

    ReplyDelete
  14. gila betoi , kalau i pun i tak perasan -___- haihhh
    lepas nih kena belek2 dulu sblum beli , hee :D

    ReplyDelete
  15. sepak kang org yg buat tu baru tau
    isshhhhh -.-

    ReplyDelete

terima kasih atas komen anda...