YANG UNIQUE

Yang Unik Emang Syiokkk!!

Nokia E72 (good bye Nokia E65)


Setelah sekian lama,hampir 4tahun lebih menggunakan Nokia E65 akhirnya yanie beralih arah menggunakan Nokia E72.atas pemberian dari yang tersayang hanya syukur dan terima kasih dapat diucapkan.



Hp yang banyak berjasa selama 4tahun lebih.






serba sedikit tentang nokia E72:

Nokia E72 adalah penambah-baikkan daripada E71 yang sudah lama terdapat dipasaran, selain membawakan fungsi dan kepenggunaan yang lebih kurang serupa dengannya. Nokia E72 membolehkan para pengguna menetapkan akaun IM mereka melalui Nokia Messaging yang didatangkan dalam telefon bimbit tersebut, yang mana melaluinya, anda boleh menetapkan akaun IM anda, samaada GTalk, Yahoo! Messenger, Windows Live Hotmail, atau apa jua akaun IM yang disokong.

Nokia E72 juga membawakan persekitaran seperti desktop untuk anda menghantar emel dan membacanya dengan lebih mudah dan selesa. Nokia E72 juga membawakan aplikasi QuickOffice versi terkini yang mana kini menyokong fail-fail Microsoft Office 2007. Nokia E72 yang membawakan papan kekunci QWERTY.

Kualiti suara untuk panggilan telah diperkemas dengan tapisan bunyi bising dan dilengkapi dengan kompas digital untuk navigasi. Selain daripada itu, spacebar anda akan berfungsi sebagai suis untuk lampu suluh. Didatangkan dengan tiga pilihan warna iaitu putih, hitam dan perak. Nokia E72 akan dipasarkan pada suku ketiga 2009 dan dijangka dijual sekitar RM1709 di Malaysia.Harga sekarang dalam linkungan Rm900/rm700.


**bersyukur atas permberian yang sangat berharga ni.thanks ayah dengan mak..luv u ;)
27 Komentar untuk "Nokia E72 (good bye Nokia E65)"

bertuahnye dpt hp cmtu... :)
adk pkai hp cap ayam je. hahaha

syggg !
hp kite same :)
E65 !

pastu lassie pun sedang bercadang mahu beli hp E72 .
dlm proses kumpul duit sendiri
T_________T

bertuahnya..
cik diana pOn mcm trpk2 nk tuka hp nie.. tp xtaw nk pakai yg mner?

hp nokia 2100 juga yang terbaik...

wah cantiknye.
best nye dpt hadiah .
hehe

huhu..waaaa nk tukar juga.. ;(

ecececeeeeeeeeeee..hp baru maaaaaa

khalidah@ hikhk..amekla :P

jeera@ syukurla de org nk bg huhu

lassie@ wet sndr?uwaaa bgus2...

cikdiana@ ekeke..byk da hp skunk wet jeee lah hikhk

miss@ tau tape..nah gk guna hp tuu

mimi@ hikhik..hp akk dah lama sgt,so kna gnti yg bru le :P

ard@ ekeke amekla..de dua tu dlm pix entry ekeke

shida@ akk byk wet..pat le tuka :p

che pa@ jeles le tuh hakhak

ros jek kekal pakai nokia 2600 classic~ huhu~ tahniah yani!;) cayala! nt ros ade wet lebey mau beli nset cam kamu jugak!;)

mana nk dpt telephone 3310?

waaa nk nset ni nak nset niiiiiiii jomla swapppp haha
thnkx mama ;p Blog Afiq Bukhari

blikan satu untuk saya !!
hehe

ada microsoft office jugak yer..=)

b'tuah~!..hehe..nk jugakk~!!...=)

terima kasih atas komen anda...

 
Copyright © 2014 YANG UNIQUE - All Rights Reserved
Template By Catatan Info