YANG UNIQUE

Yang Unik Emang Syiokkk!!

Aku ingat cikgu Shida ja pandai gedik depan webcam rupanya minah Indon neh pun kena penyakit sama

** La ni title entry terpanjang la pulak



HAHAHA demam cikgu shida rupanya belum reda lagi.nak dikatakan lepas keluarnya video video cikgu shida versi gewdik campur Hot timbul macam macam video format dia tetap sama gewdik depan webcam .




Depa berdua ni yanie rasa Indon,mengikut nama dalam video ni RinaKristia.memang Hot lah depa berdua ni..kening boleh gerak gerak tuuu




lu memang Hot la! serius tak suka video ni.ada tak button "Unlike" nk klik tak suka!



haish..ni cik abang2 tengok mesti juling dibuat nya.



Video macam tuh dah berlambak dekat Youtube.gewdik depan webcam pun dah boleh popular.senyum sampai ke telinga pun dah boleh capai views berjuta juta..hebat tak hebat la kan.

p/s: mana ek cikgu shida menghilang?rindu plak dengan video video die hikhik
21 Komentar untuk "Aku ingat cikgu Shida ja pandai gedik depan webcam rupanya minah Indon neh pun kena penyakit sama"

hahahaha..sis...mmg pun..lip synch mcm dah berlambak giler...bleh fAmes mcm tu je..sis bila mau buat lak??haha

org skrg berebut rebut nk femeskan diri je -.-

afiefa@ haha..indu xsma ckgu shida :P

nekmo@ hahaa..sis xske gleme2 ni,low profile ja kuikui :P

twinkle@ tau tape..sng je nk pemes

hahahha...da ramai skrng wat camni..hehehe

mcm siot je muka minah2 indon semua ni, kesian femes cara bangang xkemana. nak famous mcm sheikh muzafar ke.. bukan setakat famous tp dikagumi oleh semua orang :)

hahahaa... seni nie... org2 ttntu sja tau bley wt... aku? ee... malu laa... xreti nk gedik2 dpn webcam cenggini.. hukhuk..

che pa@ haha mmg da byk..da trikut2 style ckgu shida ;p

redzuan@ kekee..sib baik bkn org kita..hakak..adoii,xske tgk vdeo dorang GEWDIK!

M.Rayy@kekeh..sme le,sgan le nk gedik2 dpn webcam,yanie webcam pn tarak! hikhik

quiyum@ tekan gk "dislike" kehkeh

haha...macam2 cara nak fofularkan diri :-)

euwww., xpe bende ni., dislike >.<

As@ tau tape..views pn ley tahan gk hikhik

chu@ da dislike kt u tube kuikui

hahah..
dislike!!!!
sume cri populariti..ekekeke

dislike,,,discomfort...suma dis dari mJ.hehe

lip synch macam ni dah jadi perkara biasa cuma cara nak sampaikan tu yang jadikan ianya unik..

terima kasih atas komen anda...

 
Copyright © 2014 YANG UNIQUE - All Rights Reserved
Template By Catatan Info