Restoran paling pelik di Dunia (pasti teruja!)

  • at Friday, November 05, 2010 -
  • 32 komen
Jom cuci mata tengok gambar restoran paling pelik di Dunia,mana lah tahu ada yang teruja nak p ke sana hikhik...


1.Cannibalistic Restaurant ( JAPAN )



eee..memang pelik!huh



2. Toilet Restaurant ( TAIWAN )


confirm lepas makan terus "melepas" hakhak..senang n jimat tenaga



3. Restaurant in the Sky ( BELGIUM )


ni betul betul pelik bin ajaib!




4. Medical Restaurant ( TAIPEI )


amoi cantik weweiitttt :p



5. Grave Restaurant ( INDIA )


santai je diorang minum hikhik




6. Condom Restaurant ( THAILAND )


erk..macam ni pun ada?luar biasa betul!



macam mana pelik tak?hikhik...sesungguhnya negara barat sememangnya kreatif..setuju tak?ada yang teruja tak?especially no6 tu kan?wakakaka..

Editor

Written by Admin | Penafian

Hai Readers, Laman Perkongsian ini adalah salah satu laman sesawang yang berkongsi kepada pengunjung dengan pelbagai cerita atau sejarah lama serta isu-isu semasa seperti sukan, hiburan, review dan diselitkan juga beberapa tutorial blog untuk panduan bersama. Setiap informasi yang di kongsikan sekiranya entri adalah "copy dan paste" akan diberi credit kepada Blog Utama. Jika ada sebarang masalah, cadangan atau komen boleh email kan kepada Team Yang Unique. (pihak kami tidak akan bertanggungjawab diatas segala komen yang diberikan oleh pembaca di dalam setiap artikel yang dikongsikan) Terima kasih.

32 comments:

  1. uit peliknyer..
    kreatif gak lah.
    pic no 6 tuh tengok cm tkleh bernafas je. ahahaha

    ReplyDelete
  2. condom restoran geli sangat tuhhh!

    ReplyDelete
  3. pic yg 1st tuh giler..xkn mkn org kot..adehhh :D

    ReplyDelete
  4. gmbr 5 n 6 x kluar la..
    btw..no.1 punye agak menjijikkan..
    x lalu syasya nak mkan..haha

    ReplyDelete
  5. e'eh..da kluar da..hihi

    ReplyDelete
  6. eii.
    x sanggup nak pg restoran2 nie.
    geli ~

    ReplyDelete
  7. tak pelik pon..=p
    jangan mrh ye makcik yanie..

    ReplyDelete
  8. yg toilet tu mmg taleh blah kan..
    geli nak makan situ :D

    ReplyDelete
  9. cik shiqah@ haha..mmg pelix pn..goli pn da sb kreatif sgt jd cmtu ekee.haa no6 tu rmai yg truja kn3?hahaa

    ReplyDelete
  10. saff@ tah pe2 dorang ni kn..uhuk~~

    ReplyDelete
  11. kak shida@ tah a kak,tu patung srupa org kot,dlm tu dia isi makanan.

    ReplyDelete
  12. shasya@ px xkua?line sya kot ta ok ekeke:p
    no1 tuh..mmg real,asenye bkn org btl tu patung jaa

    ReplyDelete
  13. twinkle@ haha..tp tu yg org ske sb pelik hikhik

    ReplyDelete
  14. mimi@ hahaa...yg no6 tu tanak try ke?kahkah

    ReplyDelete
  15. faryzh@ ek...npe xpelik la?salu tgk ke?esp,no 6 tu ye ekeke:P

    ReplyDelete
  16. mirra@ tu, 2 in 1..lpas mkn ase nk mmbuang ley buang je dlm tuh..hihi..jimattt

    ReplyDelete
  17. quiyum@ haha tau daa npe ske

    ReplyDelete
  18. cik shiqah@ haha..mmg pelix pn..goli pn da sb kreatif sgt jd cmtu ekee.haa no6 tu rmai yg truja kn3?hahaa

    ReplyDelete
  19. tho i didn't actually read the post because i can't understand malay, all those different restaurant concepts are funny... my fave one was the flying restaurant in belgium... i thought the toilet restaurant was in korean^^}

    ReplyDelete
  20. mmg pelik...yg no 1 and 2 tu..nk mkn pon x selera nnt

    ReplyDelete
  21. kondom xleh blah, pakcik spek tu tengok, WTF?haha

    ReplyDelete
  22. macam2 lah dorang nih.. nak buat kelainan hingga jd pelik plak.. hhuhuh

    ReplyDelete
  23. apa punya pelikla...........lg2 restoran kondom..zzzzzzzzz..tp x eran.thailand kan~

    ReplyDelete
  24. ros tak suke yang numb2 tuuuuuu! nak muntah den!;)

    ReplyDelete
  25. memang pelik cara mereka menjamu selera... tapi yang paling tak suka pic no 2... nampak selekeh...

    ReplyDelete
  26. eeiiii.. gelinyee..
    nak pegi pon tak sanggup

    ReplyDelete
  27. bestnya nak restoran in the sky tuhh..teringin nak cuba lahhh huhhuhu

    ReplyDelete
  28. SUMPAH PELIK!!!!!!!!!!!!!!
    seyes aku plg suke entri ni....sbb aku suke mkn tp bile tgk gmba2 ni..buat aku kurg mkn...ok pas ni kurus aku ok.....bgus2 upload lg gmba gini....

    btw nice entri...plg aku suke restoran in the sky belgium sure pas mkn muntah!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  29. hahhaah,,,toilet restoran tu yg best...konfom toilet dia x pkai bilik...heheheheehehee

    ReplyDelete
  30. macam2 pelik taiwan nak buat sesuatu lain dr yang lain sampai x tefikir dik akal

    ReplyDelete

terima kasih atas komen anda...