YANG UNIQUE

Yang Unik Emang Syiokkk!!

Fan photos from Kami tak suka Dr. Rozmey yang angkuh!

Dr.Rozmey pecah panggung,yanie pecah perut!!




Yanie J: semua ni keje editing HAHAHAA.Apa daaaa,sana sini cerita pasal Rozmey.apa yang pecah yanie pun tak tahu.apa yang yanie nak habaq yanie pecah perut bila tengok gambar dekat atas tuh hihi

sumber : "Kami tak suka Dr. Rozmey yang angkuh"
22 Komentar untuk "Fan photos from Kami tak suka Dr. Rozmey yang angkuh!"

tak faham ayat kat atas tuhh..huhui

Bee@ pix tu dr fan kami benci dr rozmey yg angkuh.akk klik link kt sebelah sumber tu

sape yg berani buat macam
dr rozmey tu my ido tau hahahaha

mentang2 dh kaye..
sombong..
sombong la slagi bley idup..
mmg xsuke pn..

hahahaha , semalam baru je tengok group anti-rozmey tu xD

wan@ kahkah ur idol?bdekah :P

nedi@ erk...da jual ubt da le kn..ni nk wt pilem2 lak :P

aqilah@ ekeke..mcm2 le skunk..uhuk

haha,
dia ni kerap jdi bahan gelak ketawa skrng,,

hahaha, lawak gilaa..
rambut dia sangat bergaya ohh XD

De'din@ haha tau tape..ekeke :P

adya@ rmbut die tade org wt kn?die sorang je 1 dlm mlaysia..ahakz

sis pun tak suka dia ni...huhu...buat kenyataan angkuh dam sombong....sape tah yg nak g tgok filem dua alam dia tu sampai nk cecah 40 juta??mangkuk jamban tol...kihkihkihkih....filem tu plak mcm kisah dia je..hahahaa....hehe...

hmm, die tu berlagak je lbih.

sis@ haha..smgt kuat DDR neh...tp tula ckp besa sgt uhuk

ct@ hihihi..tu org dok pkatakan tntg die huhu

aku gelak mmg smpai 3 jiran dgr ko tau!!!!!! klako gile yg ni!!!!!!!! bongok la rumie ni...hahahahha wah2 theme bru ni lg simple n i like!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sowi lame xbw ternet umah aku prob la pule kan...seb baik skung ok

nadey@ ko jgn gelak memalam ni oii,gelak ko da la cm mkcik "ponti" ahakz.
erk...yg theme lu over sgt ek?ekeke:p
thx eh

hahahahahha! terbaek! :D

ishhh xtakut kena saman ke??

terima kasih atas komen anda...

 
Copyright © 2014 YANG UNIQUE - All Rights Reserved
Template By Catatan Info