YANG UNIQUE

Yang Unik Emang Syiokkk!!

harapankah aku?

salam semua.hari ni just nak settle tag/award.sebelum lupa baik buat cepat cepat hikhik


alahaii...tomelnye award ni



Award ni dari adik aja,Jannah n nadia. terima kasih banyak banyak ye ;)

ada soalan kena jawab:

1.nape suke memori seorang pemuda?
semalam baru usyar blog beliau.not bad...banyak info yang berguna n entry menarik.blog dia pun smart hikhik

2.reaksi slps mendapat award ni?
ekceli..tertanya juga award ni sebenarnya untuk apa **blur kejap. dah orang bagi terima kasih banyak2.suka ;)

3.sila passing award.
nanti yanie gitaw dekat SB eh..hik


**p/s: weekend yang membosan kan huhu.mood sedih masih berbaki lagi ni..bila nak ok?
10 Komentar untuk "harapankah aku?"

wuahhh bestnye~blogger harapan tue...tahniah yer wak~

krole n wa2 : thx derr...layan kan je la hikhik

terima ngan hati terbuka.. nanti rush d wat..huhuhu

wahhh! tahniah!! tak sangka ada anugerah blogger harapan.. best! best!

asada: hikhik..mcm2 le skunk.da cm trime award btl2 le plak HAHAAHA

tahniah!!macam2 jenis award ade skang..huhu..

terima kasih atas komen anda...

 
Copyright © 2014 YANG UNIQUE - All Rights Reserved
Template By Catatan Info