YANG UNIQUE

Yang Unik Emang Syiokkk!!

"Malware menyerang!

salamm~`

sekarang heboh 1 malaya virus malware menyerang.yanie agak lambat post entry pasal malware n tak tahu apa sebenarnya punca virus ni menyerang.apa yanie tau bila virus ni menyerang orang lain tak boleh "view" **sgt menakutkan..

disini yanie nak share sama readers/followers cara nak check sama ada blog anda dah dijangkiti or tak.link disini ya clik sini!



blog yanie selamat.blog korang macam mana?

**sumber dari ini blog tiqa
6 Komentar untuk ""Malware menyerang!"

blog apik selamat kot..hahaha

yeaa blog sy bersih. tehehe ;D

sye pon uat entry pasal ni..thnks info..

uish, dulu blog saya kena.
geram.
dululah. tapi hari tu dah kemas mana yang patut.

anyway thanks for sharing.
like this one.
kamsiah kamsiah (tahu ke maksudnya ni? hehe, ni bahasa hokkien kalau tak silap. i pun lupa, haha)

zafira cmne ek nak buang malware klo kna kt blog?huhu

terima kasih atas komen anda...

 
Copyright © 2014 YANG UNIQUE - All Rights Reserved
Template By Catatan Info