YANG UNIQUE

Yang Unik Emang Syiokkk!!

"Tutorial Download Emoticon"


Act,
aku buat tutorial ni untuk sakura
"sakura tanya macam mana nak download emoticon"

OK...
ikut sahaja step di bawahh K






Auberginer.org




รูปสวย น่ารัก glitter emoticon www.yenta4.com
(1) First,
korang pilih emoticon yang korang suka...dah pilih?ok...
pastu korang just click "download set"










รูปสวย น่ารัก glitter emoticon www.yenta4.com
(2) Then,
paparan biru akan keluar
korang just click "download" seperti anak panah merahhh diatas










รูปสวย น่ารัก glitter emoticon www.yenta4.com
(3) Paparan diatas menunjukkan emoticon
yang korang dahh download








รูปสวย น่ารัก glitter emoticon www.yenta4.com
(4) last sekali,
korang kena save or extract emoticon tuh dalam folder...
pastu jangan lupa,transfer emoticon tuh dekat photobucket or dekat mana mana untuk dapatkan "HTML CODE"


~selesaiiii~

senang je kan

maaf ye kalau apa aku ajar ni korang tak paham,
aku memang tak mahir dalam bab ni,รูปสวย น่ารัก glitter emoticon www.yenta4.com

9 Komentar untuk ""Tutorial Download Emoticon""

thanks ye sis sebab buat tutorial ni :)

its ok....


agak2nya pham tak?
heheee
;p

fhm..so kak ni guna emoticons copy paste ke??

yup...
copy paste je



klo de cra len leyh la ajarr..
ngee~

AHAH .
bley test gak ni ;D

test jgn tk test....
hakk
;p

saya guna emoticons greasemonkey..kalau sis nk guna boleh tapi kena install dululah greasemonkey..nk install pergi sini

http://www.chokilala.com/emoticons/memasang-ikon-senyuman/

waa, nad dh boley buad. tengs yaw sis ! :)

ow yeke...
bguihhh
hakk


ur welcome darl~=)

terima kasih atas komen anda...

 
Copyright © 2014 YANG UNIQUE - All Rights Reserved
Template By Catatan Info