YANG UNIQUE

Yang Unik Emang Syiokkk!!

"mencantikkan facebook dengan background yg cool"

be33e11b83d9724f0b6874331cc320e790820090616a10 daaaa baca title atas tuh? hari ni I nak ajar U all cara nak mencantikkan Facebook u all dengan background yang cool. mungkin ada yang dah tau dan mungkin ada yang tak tauuu, tuh tak jadi masalah. I akan share jugak dengan U all1247130925-653412




langkah pertama a2eb756a172a91ac28649348de953bff



www.get-styles.com



Langkah kedua a2eb756a172a91ac28649348de953bff





751a1038a88f4a68938c0cc64ffb4818U all kena install plug-in,then ikut arahan seterusnya



Langkah ketiga a2eb756a172a91ac28649348de953bff





751a1038a88f4a68938c0cc64ffb4818daaaa install u all pilih background, click sahaja "select" tapi u all boleh "preview"
t'lebih dahulu



senang je kaaannn86

selamat mencubaaaaaaaaa8295




Ni background facebook I "pink" 420090623d02 ahahahaha...
goli deeeennnnc0837b21d5615e846a88e678aa4dd828
4 Komentar untuk ""mencantikkan facebook dengan background yg cool""

w0w..thnks kak....sweet sgt...

nak tanye , background FB ni kite je kan yang boleh tengok, orang lain tak boleh kan?

yup...tu yg ta besh..huhuhu

terima kasih atas komen anda...

 
Copyright © 2014 YANG UNIQUE - All Rights Reserved
Template By Catatan Info