YANG UNIQUE

Yang Unik Emang Syiokkk!!

"cursor comel "

hari ni I ada hadiah untuk U all semua HEHEHE.. hadiahnya tengok lah kat bawah ae:002:
sebenarnya cursor ni request dari nuraliasya dia tanya I dapat kat mana cursor I guna. I lupa kat mana I amik cursor ni, nasib kamo baik nuraliasya I jumpa balik. ada sesapa berminat dengan cursor comel ni?? haa..amiklahh I tak marah pun010
kalau tak boleh nak copy gitau I tauuu...




<style type="text/css">
body {cursor:url("http://passionpinkmalibu.webs.com/cursorpixelicecreamconeblue.cur"),default}
</style>
<small><a href="http://www.freewebs.com/passionpinkmalibu">cursor by passionpinkmalibu</a></small>


<style type="text/css">
body {cursor:url("http://passionpinkmalibu.webs.com/cursorpixelicecreamconepurple.cur"),default}
</style>
<small><a href="http://www.freewebs.com/passionpinkmalibu">cursor by passionpinkmalibu</a></small>



<style type="text/css"> body {cursor:url("http://passionpinkmalibu.violinstar.net/content/cursors/flowerpink.cur"),default} </style><a href="http://passionpinkmalibu.webs.com">cursor by passionpinkmalibu</a>


<style type="text/css"> body {cursor:url("http://passionpinkmalibu.violinstar.net/content/cursors/flowerpurple.cur"),default} </style><a href="http://passionpinkmalibu.webs.com">cursor by passionpinkmalibu</a>
2 Komentar untuk ""cursor comel ""

ok . blog ini sentiase comel laaa ,
wahai kakak comel . Heee ~

kakak nak credit ea ?
maxis kea celcome ke digi ?
atau u-Mobile ?
;p

dua2...
maxis n cel,bleyh?


ahahahaha

terima kasih atas komen anda...

 
Copyright © 2014 YANG UNIQUE - All Rights Reserved
Template By Catatan Info