BLOG YANIEJ

Yang Unik Emang Syiokkk!!

Selebriti paling dicari 2010

Selebriti paling dicari 2010

Dari pencarian teratas 2010, Yahoo.com melaporkan enam dari mereka adalah selebriti.Beberapa di antaranya memang sangat popular, mulai dar...
Siput bercahaya yang unik

Siput bercahaya yang unik

Selamat pagi semua~ selalu kita tengok siput yang ada dekat luar sana tuh biasa je kan,tak menarik pun [hehe] geli ada la [kekee] tapi per...
Rezeki murah lagi!

Rezeki murah lagi!

Selamat petang~ enteri ni just nak ucap thankaseh pada pihak nuffnang dan advertiser kerana bagi lagi BE dekat yanie,ni BE kedua..semala...

Pengasas Facebook Mark Elliot Zuckerberg, terpilih menjadi Tokoh pada tahun ini

Mark Elliot Zuckerberg merupakan pengasas rangkaian sosial yang amat popular sekali.Facebook telah terpilih menjadi Tokoh pada tahun ini ...
 
Copyright © 2014 BLOG YANIEJ - All Rights Reserved
Template By Catatan Info